De #1 website over Jack Russells van Nederland

Wij worden beoordeeld met een 9,3

Review Complete Handboek voor de Jack Russell – Oplichting of niet?

Wie wil er nu geen lieve en gehoorzame Jack Russell terriër? De praktijk is vaak helaas anders en mensen hebben te maken met probleemgedrag van hun Jack Russell terriër en weten niet hoe ze dit moeten doorbreken. Deze mensen modderen maar wat aan, halen hier en daar wat informatie van het internet en hopen er het beste van. Bij het zoeken op het internet komen mensen vaak op de website van Jan Kramer terecht en de eerste zin die op zijn website is te lezen, is hoe u kunt ontdekken hoe uw Jack Russell bijna direct kan worden veranderd in een lieve en gehoorzame hond. Dat klinkt u toch als muziek in de oren? Wij willen graag onderzoeken of dit inderdaad echt mogelijk is op zo’n korte termijn. Wie is Jan Kramer eigenlijk? Wat krijgt u als u het complete handboek voor de Jack Russell koopt? Op deze vragen willen wij u in deze review antwoord geven.

Wie is Jan Kramer van het Complete handboek voor de Jack Russell?

Als we gaan kijken op de website van het complete handboek dan zien we al snel dat de schrijver van jan KRAMER jack russellhet e-book ene Jan Kramer is die met een foto op de website staat. Jan Kramer claimt wel meer dan 25 jaar ervaring te hebben op het gebied van verzorging en training van de Jack Russell terriër. Deze kennis heeft hij zich zelf eigen gemaakt door fout zijn fouten te leren, want zo zegt hij; ik heb zelf alles fout gedaan. Hij had een echte probleem Jack Russell en wist geen raad hiermee. Vervolgens heeft hij zich volledig verdiept in de training en opvoeding. Schitterend verhaal!

Als we gaan zoek op het internet op de naam Jan Kramer in combinatie met het woord Jack Russell komen we direct bij het Complete handboek voor de Jack Russell uit, maar verder dan dit komen we ook niet. Geen Facebook, geen Instagram, helemaal niks! Onderin de website zien we wel de naam Blue Sky Marketing staan met een KVK nummer en BTW nummer. Als we hier wat verder op doorzoeken, komen we in ieder geval niet de naam Jan Kramer tegen.

Op de vraag wie Jan Kramer is, moeten we u dus het antwoord schuldig blijven, Jan Kramer is namelijk een verzonnen naam om als boegbeeld op te treden voor de verkoopwebsite. Of zoals dit in internet marketing land heet: de “salespage”. Door het toevoegen van een persoon aan het verkoopverhaal wordt het mogelijk dat mensen zich kunnen identificeren met deze fictieve persoon.

Wat is de inhoud van het Complete Jack Russell handboek

Ten eerste is het goed om eerst gezegd te hebben dat het om een e-book gaat, een electronic book. Het e-book heeft 192 pagina’s en is erg uitgebreid, dat moet worden gezegd. Het gaat over het ontstaan van het ras, de kenmerken komen ter sprake en de meest voorkomende problemen waar Jack Russell baasjes te maken mee kunnen krijgen. Ook wordt besproken hoe de basiscommando’s kunnen worden aangeleerd. Dus dat is best een hoop informatie.

Er staat ook heel veel algemene informatie over het Jack Russell hondenras in. Zeker interessant om te weten, maar mijn persoonlijke inschatting is dat heel veel mensen niet naar deze informatie op zoek zijn. Ze hebben een probleem met hun Jack Russell en willen dit oplossen. Ze zijn op dat moment niet geïnteresseerd wanneer dit hondenras ontstaan is. Voor een meer algemeen begrip van het gedrag van dit hondenras is dit wel van belang om te weten waar het vandaan komt. De Jack Russell is toch net even wat anders dan andere hondenrassen, door zijn activiteit en temperament. In de basis blijft het natuurlijk gewoon een hond.

Kortom: Waardevolle inhoud zeker weten, maar wat minder had ook gekund, maar wel heel goed om als naslagwerk achter de hand te hebben om eens door te nemen.

jack russell handboek review

Is het Jack Russell Handboek €37,= waard?

Dit is uiteindelijk de hamvraag van deze review. Is het oplichting of kun je het e-book zonder problemen aanschaffen?

Je kunt hier op twee manier naar kijken. €37,= voor een boek/e-book is best een hoop geld en daarom zullen veel mensen misschien al afhaken. Aan de andere kant kun je zeggen, wat krijg ik voor dit geld? Dat hebben we hierboven al besproken en zoals gezegd zit er heel veel waardevolle informatie die echt werkt. Als je dit vergelijkt met de prijs van een hondentrainer of hondenschool is €37,= weer niet veel geld. Het voordeel van een hondentrainer is dat je bij de hand wordt genomen, zaken je worden uitgelegd als ze niet duidelijk zijn. Als u dit Jack Russell handboek aanschaft, moet u een bepaalde mate van zelfdiscipline en doorzettingsvermogen hebben anders gaat u geen verbetering zien. Nadeel is dus ook dat u niet weet of u iets goed doen. Een hondentrainer kan u corrigeren of advies geven.

Bovenstaande zaken zijn goed om dus in gedachte te houden als u het Jack Russell handboek wilt aanschaffen. Gezien de informatie in het handboek denken wij dat €37,= een eerlijke prijs is en u op weg kan helpen met een lieve en gehoorzame Jack Russell mits u ook het doorzettingsvermogen bezit om hier gedisciplineerd mee aan de slag te gaan.

Conclusie van deze review

Is het Jack Russell handboek oplichting? Nee zeker niet, alleen is het jammer dat Jan Kramer een persoon is die niet echt bestaat. Het zou juist beter zijn om een echt persoon als boegbeeld van handboek neer te zetten. Op deze manier kunnen mensen zich juist beter identificeren. Dan neemt niet weg dat de inhoud van het Jack Russell handboek waardevolle informatie bevat die u echt kunnen helpen om het gedrag van uw Jack Russell te kunnen bijspijkeren. Het is voor u om te bepalen of u inderdaad de discipline en doorzettingskracht heeft om met de inhoud van het handboek aan de slag te gaan.

Bovendien krijgt u bij het e-book een niet goed geld terug garantie. U kunt het handboek dus geheel zonder risico uitproberen. Vindt u het niks dan stuurt u gewoon een email en krijgt u uw geld terug. U moet hier natuurlijk geen misbruik van maken 🙂

Mocht u besloten hebben om het handboek aan te schaffen dan wensen wij u veel leesplezier!

KLIK HIER EEN GA DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN JAN KRAMER>>